Nyt print design for LoFric Origo, LoFric Sense og LoFric Hydro-Kit

Forfatter Mette Olesen, 23-1-2020

Transportæskerne med LoFric Origo, LoFric Sense og LoFric Hydro-Kit har fået og vil få nyt print design i slutningen af 2019.

Læs mere

Nu er det jul igen!

Forfatter Mette Olesen, 11-12-2019

Nu er julen her snart igen og vi glæder os alle til nogle rolige dage, hvilket også påvirker åbningstiderne hos Kundeservice.

Læs mere

En revolution i dine hænder

Forfatter Mette Olesen, 03-12-2019

Mange kreative idéer blev testet og kasseret under udviklingen af vores helt nye kvindekateter. Men én idé overgik dem alle – og den er blevet finpudset til perfektion. Dette er historien om LoFric Elle!

Læs mere

Emne: Ren Intermitterende Kateterisering

Et toiletkort – til dig der ikke kan vente

Forfatter Mette Olesen, 22-10-2019

Problemer med urinblæren eller tarmen kan umiddelbart ikke ses. Derfor kan det føles både pinligt og ligefrem ubehageligt, at skulle fortælle om det til en fremmed – særligt hvis blæren eller tarmen signalerer, at det er tid til at gå på toilettet lige nu! Det er mere reglen end undtagelsen, at køen til et offentligt toilet er alt for lang til, at man tør vente – derfor præsenterer vi Toiletkortet, som er en hurtig hjælp, når du har brug for øjeblikkelig adgang til det første og bedste toilet.

Læs mere

Oplev vores nyeste innovation på ICS 2019 i Göteborg

Forfatter Mette Olesen, 03-9-2019

Vær blandt de første – besøg os på stand 04 på det 49. årlige møde i International Continence Society - hvor vi afslører vores nye og spændende løsning. Som en del af vores tværfaglige program, er vi også værter ved et symposium med to ledende specialister, styrket af vores initiativ "Advancing Continence Care Together".

Læs mere

Emne: blæredysfunktion, International Continence Society (ICS), Lower Urinary Tract Symptoms (LUTS), tarmdysfunktion