Et kateter til mænd: Klart til at bruge og foldbart til lommestørrelse

Forfatter Mette Olesen, 03-12-2020

En god begyndelse med kateterisering er vigtig af flere årsager. Din blærefunktion påvirker dit velbefindende – både på den korte og den lange bane. Derfor er valget af kateter vigtigt, lige så vel som viden og løbende support spiller en rolle.

Læs mere

Affaldssortering + LoFric = Giver god mening

Forfatter Anna Mars, 12-11-2020

Vi går meget op i at beskytte og værne om vores miljø. Vi søger hele tiden at forbedre vores produktion og processer, for at være så effektive som muligt – uden at det på nogen måde går ud over sikkerhed, sundhed eller miljø.

Læs mere

Emne: miljø, bæredygtighed

LoFric er lige blevet Grønnere

Forfatter Anna Mars, 22-10-2020

I Wellspect tager vi vores miljøansvar alvorligt. Derfor foretager vi løbende forbedringer for at minimere miljøpåvirkningen af vores produkter og ydelser. Bæredygtighed er tydelig i alle dele af virksomheden, hvilket er noget, vi er meget stolte af.

Læs mere

Emne: ViErWellspect, NuOgForFremtiden, EnReelForskel

En reel forskel, nu og i fremtiden

Forfatter Anna Mars, 24-9-2020

Hos Wellspect arbejder vi ud fra en holistisk tilgang, hvor de miljømæssige, sociale og økonomiske aspekter af vores forretning, er indbyrdes afhængige og afgørende for vores succes. Vi bruger vores ressourcer effektivt og ansvarligt, og arbejder på at gøre en reel forskel nu og i fremtiden.

Læs mere

Emne: ViErWellspect, NuOgForFremtiden, EnReelForskel

LoFric Elle vinder Red Dot for fremragende design og kvalitet

Forfatter Anna Mars, 27-8-2020

Red Dot juryen har besluttet: LoFric Elle blev vinder af Red Dot Award: Produktdesign vinder i 2020. Dette betyder at Wellspect er en af vinderne, i verdens mest kendte designkonkurrence.

Læs mere

Emne: Lofric Elle, Red Dot Award 2020