Nu er vi på YouTube!

Forfatter Anna Dulén, 15-6-2020

Når social afstand er afgørende for at vi kan klare udfordringerne vi sammen står overfor, må vi forsøge at finde på nye veje at hjælpe hinanden. Hos os Wellspect, ser vi det som vores vigtigste opgave, fortsat at forsøge at gøre en virkelig forskel for dem, der har besvær med blære og tarm ikke mindst nu, omend på afstand, har vi nu lanceret YouTube kanalen Wellspect Norden.

Læs mere

LoFric Elle kommer i endnu en Charrière (CH)

Forfatter Anna Dulén, 08-6-2020

Sidste år præsenterede vi vores seneste innovation for kvinder, LoFric Elle i Charrière (CH) 12 som er en af de mest anvendte Charrière-størrelser for kvinder. Vi er glade for at kunne fortælle at LoFric Elle nu også findes i CH 14.

Læs mere

Emne: værdighed, Lofric Elle, charriere

Wellspect øger salgsstyrken – kom med ombord!

Forfatter Anna Dulén, 29-5-2020

Vil du være en del af vores stærke passion, at gøre en forskel – en virkelig forskel  for både vores slutbrugere og kunder i sundhedssektoren? Derfor søger vi nu en Distriktschef i Danmark til, at indgå i et stærkt etableret Nordisk salgsteam.

Læs mere

Emne: Wellspect, arealdifference

Wellspect vinder den verdensberømte iF DESIGN AWARD 2020

Forfatter Anna Dulén, 20-4-2020

Det vindende product, LoFric® Elle™, vandt i kategorien af ”Produkt: Medicin/Sundhed"

Læs mere

Emne: Lofric Elle, iF Design Award 2020

Din sundhed er vigtig for os

Forfatter Anna Dulén, 06-4-2020

Vi befinder os alle i en ny og udfordrende situation. For os i Wellspect er alles sundhed selvfølgelig det som er vigtigst. Vi vil derfor understrege at vi har gennemført nødvendige tiltag som kræves for at sikre, at de som har behov for vore produkter og ydelser skal kunne føle sig trygge ved, at vi kan levere præcis som vi plejer.

Læs mere

Emne: Wellspect, COVID19