Vil du bestille et gratis rejsekit til at tage med på dit næste eventyr?

Forfatter Wellspect HealthCare, 10-5-2022

At bruge kateter er ingen hindring for at rejse. Man bør tænke over at have en god håndhygiejne, uanset hvor i verden man er. Derfor har vi skabt et rejsekit med smart tilbehør, som gør, at du kan fokusere på oplevelsen.

Læs mere

Emne: ren intermitterende kateterisering (RIK), rejse, livskvalitet

At blive klimaneutral til år 2045

Forfatter Stine Elkaer, 27-4-2022

I dag markeres en vigtig milepæl for virksomheden med lanceringen af 2021’s bæredygtighedsrapport. Vi har mødt vores group vice president, Svenn Poulsen, for at høre hans tanker omkring vores proces mod at blive klimaneutrale til år 2045 og dermed bliver ledende indenfor bæredygtighed i vores industri. 

Læs mere

Emne: bæredygtighed

Verdens første miljømærkede kateter er her

Forfatter Wellspect HealthCare, 19-4-2022

LoFric var verdens første hydrofile engangskateter, og det tog markedet med storm ved dets lancering i 1983. Nu tages det næste skridt, da LoFric, som det første hydrofile kateter, har ansøgt og fået tildelt det officielle nordiske miljømærke Svanen.

Læs mere

Rejser du med katetre i bagagen?

Forfatter Wellspect HealthCare, 08-4-2022

Køen til lufthavnens sikkerhedskontrol er lang, og alt, hvad man vil, er bare at komme ind på den anden side og købe en rejsebog eller en sandwich inden afgang. Men sikkerhedspersonalet ser mildest talt spørgende ud, når de ser de aflange plastikpakker, du har i håndbagagen.

Læs mere

Emne: ren intermitterende kateterisering (RIK), rejse, livskvalitet

Wellspect Education – en ny resource for sundhedspersonale

Forfatter Anna Mars, 30-3-2022

Wellspect Education er en del af vores nye servicetilbud – Wellspect With You. Et online læringsredskab med adgang til træning og indhold, der kan downloades, for alle sundhedsprofessionelle, som ønsker at udvikle, udvide og uddybe deres viden indenfor blære- og tarm-området.

Læs mere

Emne: Wellspect With You, Wellspect Education