Oplev vores nyeste innovation på ICS 2019 i Göteborg

Forfatter Mette Olesen, 03-9-2019

Vær blandt de første – besøg os på stand 04 på det 49. årlige møde i International Continence Society - hvor vi afslører vores nye og spændende løsning. Som en del af vores tværfaglige program, er vi også værter ved et symposium med to ledende specialister, styrket af vores initiativ "Advancing Continence Care Together".

Læs mere

Emne: blæredysfunktion, International Continence Society (ICS), Lower Urinary Tract Symptoms (LUTS), tarmdysfunktion

Nyt på webben om Parkinsons sygdom

Forfatter Mette Olesen, 14-8-2019

Påvirkningen af tarmen og blæren er stor for mennesker med neurogene sygdomme såsom Multipel Sklerose (MS), rygmarvsskade eller Parkinsons sygdom. Dette betyder for de fleste drastisk nedsat livskvalitet. I mange tilfælde sameksisterer blære- og tarmsymptomer, side om side og interagerer. Så tiden er inde til en mere holistisk tilgang, til gavn for patienterne.

Læs mere

Emne: livskvalitet, Parkinsons sygdom, urinblæren og tarmens interaktion

Livet med TransAnal Irrigation (TAI)

Forfatter Mette Olesen, 29-7-2019

Vi har udarbejdet en vejledning til dig, der har fået Navina Systems og terapien TransAnal Irrigation (TAI) ordineret til dit tarmtømningsproblem. For at gøre vejledningen så omfattende som muligt, har vi samlet tips og viden fra både sundhedspersonale og forskere, samt talt med mange brugere om deres erfaringer.

Læs mere

Emne: transanal irrigation

Gå sommeren trygt i møde

Forfatter Mette Olesen, 20-6-2019

Snart er det igen sommer, og mange planlægger at rejse ud i ferien. Uanset om du holder ferie i et sommerhus ved kysten, tager på klassisk charterferie eller er ude efter en mere eventyrlig og aktiv ferie, har du behov for trygt at kunne håndtere din blæretømning med Ren Intermitterende Kateterisering (RIK). Vi har samlet et par gode råd, så du kan forberede dig i god tid og slippe for at bruge din ferie på problemløsning.

Læs mere

Emne: Ren Intermitterende Kateterisering, rejse

Fokus på bækkenbunden ved årets Arctic Pelvic Floor Meeting

Forfatter Mette Olesen, 11-6-2019

For femte gang løb Arctic Pelvic Floor Meeting af stablen, denne gang i det naturskønne Tromsø i Norge, 55 km nord for polarcirklen – og Wellspect var naturligvis på pletten!

Læs mere