Omstillingsparathed i  Covid-19-pandemien

Forfatter Wellspect HealthCare, 11-6-2021

For de fleste af os var 2020 et virkelig udfordrende år, men for nogle var det værre end for andre. Da vi hjælper mennesker, der lider af urinretention eller kronisk forstoppelse, er brugerne afhængige af vores produkter, for at deres hverdag kan fungere. Ud over at skulle håndtere pandemien har de også mange andre udfordringer. For brugerne er vores produkter afgørende for deres livskvalitet. Vores mål er at gøre en reel forskel for dem hver eneste dag. Med vores produkter kan vores brugere få et friere og mere uafhængigt liv.

Læs mere

Tak til alle sygeplejersker på International Nurses Day

Forfatter Carina Pilhøj, 12-5-2021

Selv med alle de udfordringer pandemien har forårsaget – over hele verden, har Wellspect, vores partnere og vores distributører kunnet overholde leveringen af vores produkter og forpligtelser over for brugerne. Sygeplejerskerne har haft en vigtig rolle i dette. Vi har talt med Sallyanna Haigh, en sygeplejerske i vores Wellspect UK support team.

Læs mere

Emne: ren intermitterende kateterisering (RIK), COVID19, transanal irrigation (TAI), Sygepleje

En revolution inden for intermitterende kateterisering

Forfatter Carina Pilhøj, 22-4-2021

Da LoFric blev introduceret tilbage i 1983, var det verdens første hydrofile kateter. På det tidspunkt var det en revolution, som erstattede behovet for mindre effektive katetre med gel. Dette gjorde kateterisering mere sikkert, lettere og mere behageligt.

Læs mere

Emne: blærekontrol, Lofric Elle, kvinders sundhed

Nyt håb for mine patienter, den nye Navina Fecal Incontinence Insert.

Forfatter Carina Pilhøj, 08-4-2021

Bev Collins arbejder som Lead Clinical Nurse i Storbritanien. Hun behandler patienter med forskellige blære- og tarmproblemer, og hjælper sine patienter til at afhjælpe deres kontinensproblemer på egen hånd.

Læs mere

Emne: SikrerSelvstændighed

Kvindernes Internationale Kampdag 2021

Forfatter Carina Pilhøj, 08-3-2021

Vi inspireres af kvinder og bekymrer os om kvinders sundhed. Vi fokuserer på hygiejne, kontrol og værdighed i vores daglige arbejde hos Wellspect.

Læs mere

Emne: værdighed, kvinders sundhed