Gå sommeren trygt i møde

Forfatter Mette Olesen, 20-6-2019

Snart er det igen sommer, og mange planlægger at rejse ud i ferien. Uanset om du holder ferie i et sommerhus ved kysten, tager på klassisk charterferie eller er ude efter en mere eventyrlig og aktiv ferie, har du behov for trygt at kunne håndtere din blæretømning med Ren Intermitterende Kateterisering (RIK). Vi har samlet et par gode råd, så du kan forberede dig i god tid og slippe for at bruge din ferie på problemløsning.

Læs mere

Emne: Ren Intermitterende Kateterisering, rejse

Fokus på bækkenbunden ved årets Arctic Pelvic Floor Meeting

Forfatter Mette Olesen, 11-6-2019

For femte gang løb Arctic Pelvic Floor Meeting af stablen, denne gang i det naturskønne Tromsø i Norge, 55 km nord for polarcirklen – og Wellspect var naturligvis på pletten!

Læs mere

Nyt personligt ID-kort til Ren Intermitterende Kateterisering

Forfatter Mette Olesen, 28-5-2019

Nu lancerer vi et nyt personligt ID-kort til Ren Intermitterende Kateterisering (RIK), der informerer om, at du behøver katetre for at tømme din blære. Det personlige ID-kort til RIK kan hjælpe dig ved eventuelle sygehusbesøg men også på flyrejser, da kortet diskret informerer om, at din bagage indeholder ordinerede LoFric katetre.

Læs mere

Vi er klar til årets UTF kongres i Stockholm

Forfatter Mette Olesen, 06-5-2019

Årets kongres for uroterapeuter nærmer sig med hastige skridt – denne gang i Stockholm den 9. til 10. maj. Wellspect vil være på stedet for at diskutere blærens og tarmens interaktioner samt præsentere vores opdaterede brochurer til patienter med neurogen sygdom eller skade.

Læs mere

Emne: UTF, urinblærens og tarmens interaktion

Nu kan du finde os på Facebook

Forfatter Mette Olesen, 23-4-2019

Nu har Wellspect Danmark haft sin egen side på Facebook i en måned. Dermed er endnu en kommunikationsmulighed, for direkte kontakt til virksomhedens Kundeservice, åbnet op for brugerne – udover telefon og mail.

Læs mere