Affaldssortering + LoFric = Giver god mening

Forfatter Anna Mars, 12-11-2020

Find mig på:

Vi går meget op i at beskytte og værne om vores miljø. Vi søger hele tiden at forbedre vores produktion og processer, for at være så effektive som muligt – uden at det på nogen måde går ud over sikkerhed, sundhed eller miljø.

wellspect-environment-plant-1

Vi har, allerede for flere år siden, konverteret hele vores katetersortiment til et plastmateriale (POBE) helt frit for PVC, som opfylder alle krav vi stiller til produktkvalitet, og samtidigt minimerer miljøpåvirkningen, hele vejen fra fremstilling til affaldssortering.

Men hvordan skal man som privatperson eller sundhedspersonale affaldssortere LoFric katetret efter brug, for at gøre det så miljøvenligt som muligt ?  

Her er en vejledning:
  • Transportemballagen sorteres i papiremballage
  • Æsken katetrene ligger i sorteres i papiremballage
  • Pakningen som:
    - LoFric Sense og LoFric Origo ligger i sorteres i plastemballage
    - LoFric (andet) ligger i deles og sorteres i plastemballage og papiremballage
  • Handtaget på LoFric Elle sorteres i plastemballage

Kateteret skal sorteres som brændbart husholdningsaffald, da det ikke ligger i en pakke og har været i kontakt med kropsvæske under kateterisationen. Det samme gælder for emballage, der har været i kontakt med kropsvæsker og ikke er skyllet.

Hver gang vi udvikler et nyt produkt forsøger vi, at gøre det endnu mere miljøvenligt. Derfor har vores seneste innovation til kvinder, LoFric Elle yderligere nogle fordele:

  • Æsken til LoFric Elle er fremstillet i FSC-mærket* pap.( Inväntar kort text om vad)
  • Håndtaget på LoFric Elle er produceret i genanvendelig plast

Mere information om vores arbejde med bæredygtighed*FSC står for Forest Stewardship Council og er en uafhængig, international medlemsorganisation som arbejder for et miljøvenligt, socialt ansvarligt og økonomisk forsvarligt  brug af verdens skove, gennem sit certifieringssystem.

Certificerede virksomheder følger FSC:s regler (standarder) for skovbrug og sporbarhed. Dem der  følger reglerne kan markere deres produkter med FSC:s varemærke. FSC-mærket gør at forbrugere og virksomheder, kan vælge varer af træ som kommer fra et ansvarligt skovbrug, det vil sige et skovbrug der tager hensyn til mennesker og miljø.

Kildehenvisning:
https://se.fsc.org/

Emne: miljø, bæredygtighed