En revolution inden for intermitterende kateterisering

Forfatter Carina Pilhøj, 22-4-2021

Da LoFric blev introduceret tilbage i 1983, var det verdens første hydrofile kateter. På det tidspunkt var det en revolution, som erstattede behovet for mindre effektive katetre med gel. Dette gjorde kateterisering mere sikkert, lettere og mere behageligt.


Nu introducerer vi en ny revolution inden for intermitterende kateterisering. Denne gang en revolution for kvinder. Det nye LoFric Elle er verdens første engangskateter kateter med et L-formet håndtag. Med håndtagets form tages der hensyn til de kropslige forskelle der er mellem mænd og kvinder. Det hjælper med at tackle de udfordringer som især kvinder, der kateteriserer sig selv, står overfor.

Mere end 100 erfarne brugere og fagpersoner var med i udviklingen af Wellspects nye innovation for kvinder. Deres mange værdifulde input har hjulpet os med at nå vores udviklingsmål, om at gøre en reel forskel for vores brugere – denne gang med LoFric Elle.

Hos Wellspect går vi aldrig på kompromis med brugernes velfærd. Vi ved, at for vores kvindelige brugere er diskretion og æstetik vigtigt. Derfor var dette også vigtigt for os, sammenholdt med vores fokus på funktionalitet og design. Vi er blevet tildelt to design priser for LoFric Elle: iF Design award 2020 i produktkategorien Medicin/Sundhed og RedDot-prisen i kategorien Produkt og Sundhedspleje.

LoFric Elle er den næste generation af LoFric engangskatetre med den patenterede Urotonic™ Surface Technology. LoFrics allerede velkendte kvalitet gør det lettere at oplære i kateterisering og lettere at lære. Nu kan flere kvinder selvkateterisere med tillid, frihed og kontrol.

Kort sagt. Det er et LoFric kateter til kvinder, med et L-formet håndtag, for større selvstændighed.

Klik her for at få mere information om LoFric Elle

Emne: blærekontrol, Lofric Elle, kvinders sundhed