Et tilbageblik på året og et ønske om en glædelig jul!

Forfatter Carina Pilhøj, 17-12-2020

At 2020 har været et anderledes år, vil nok være at sige det (lidt for) mildt. Vi, både som mennesker og virksomheder, har stået over for udfordringer, vi havde aldrig forestillet os, og at gøre en reel forskel har aldrig været så svært, men aldrig har det været så vigtigt som i år.

snowball-in-hand

Da vi snart forlader 2020 og ser frem til et nyt år, har vi forsøgt at opsummere det seneste år, og de aktiviteter, vi som virksomhed har gjort, for at gøre en forskel i det forløbne år.

I begyndelsen af året, hvor COVID-19 blev en realitet for os alle, og desinfektionsmidler blev en knap vare på hospitaler, blev dele af vores produktion omstillet til at producere desinfektionsmidler til hjælp på hospitalerne i det vestlige Götaland. Vi gjorde også et stort stykke arbejde, for at sikre leverancer fra Wellspect i Mölndal for at muliggøre kontinuerlig og sikker brug, for alle brugere med behov for vores produkter.

I takt med at hospitaler i stigende grad lukkede deres planlagte programmer, for at hjælpe i kampen mod COVID-19, og patienter var tilbageholdende med at komme på hospitalerne, for at blive oplært i Ren Intermitterende Kateterisering (RIK) eller Transanal Irrigation (TAI), lavede vi vores trykte brugervejledninger til RIK om til digitalt tilpassede e-bøger og lancerede også en YouTube kanal så alle, der er nye brugere af vores produkter er i stand til, let tilgængeligt at læse og se instruktionsvideoer, når de ønsker det.

I løbet af det seneste år har vi også talt om, hvordan vi gør en reel forskel ved at reducere vores CO2-aftryk. Som en del af dette har vi ændret vores belægningsproces på LoFric som er blevet grønnere. Dette betyder, at vi bruger mindre vand, mindre energi og færre kemikalier under fremstillingsprocessen.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os i julemåneden, er vores kundeservice åben som sædvanlig kl. 09.00-15.00 alle hverdage mellem jul og nytår, på telefon 43624332 eller via e-mail: info.dk@wellspect.com.

En rigtig glædelig jul og et godt nytår ønskes af Wellspect Teamet!

Send en besked

Download brugervejledningerne til RIK som e-bog

Besøg vores YouTube kanal

Emne: miljø, bæredygtighed, e-bog, ViErWellspect, NuOgForFremtiden, EnReelForskel, GlobaleMål, youtube