LoFric Elle vinder Red Dot for fremragende design og kvalitet

Forfatter Anna Dulén, 27-8-2020

Find mig på:

Red Dot juryen har besluttet: LoFric Elle blev vinder af Red Dot Award: Produktdesign vinder i 2020. Dette betyder at Wellspect er en af vinderne, i verdens mest kendte designkonkurrence.

wellspect-Blog Post Banner Red Dot Award 2020-U

LoFric Elle – verdens første hydrofile engangskateter med et L-formet håndtag

LoFric Elle er designet til at give kvinder et hygiejenisk, slankt og diskret engangskateter, der er klar til brug. Det ergonomiske håndtag muliggør en mere oprettet position, når man siddder på toilettet, og dermed en bedre kontrol over kateteriseringen. Beholderen bliver til et håndtag, når det sættes på katetret. Det er en helt ny måde at kateterisere på, som gør det enkelt at lære og enkelt at udføre.

Wellspect har ikke bare fokus på at designe diskrete produkter – vi tilbyder smart og brugervenligt design, som gør en virkelig forskel for både brugere og sundhedspersonale” siger Global Product Manager for LoFric Elle, Susanne Lindholm.

 

 

Under hele produktudviklingsprocessen, hele vejen frem til det færdige produkt, har vi samarbejdet med mere end 100 brugere og sundhedsfagligt personale, der alle har vurderet både funktion og design. Projektteamet har bestået af mange kvinder. Det er naturligvis lettere at sætte sig ind i en kvindelig brugers situation, når du selv er kvinde. Faktisk har vi brugt meget tid på en toiletstol, for at diskutere og vurdere siddestillinger og håndtering af katetre, afslutter Susanne.

Minutiøs udvælgelse af de konkurrerende produkter

The Red Dot Award: Giver designere og producenter fra hele verden en platform, hvor deres produkter kan blive bedømt. I 2020, deltog designere og virksomheder fra 60 lande i konkurrencen, med 6500 produkter. En international jury bestående af erfarne eksperter, indenfor forskellige områder, har i hele 65 år samledes for at udvælge årets bedste design. Bedømmelsesprocessen tager flere dage og er baseret på to vigtige kriterier: Jurymedlemmerne tester alle bidrag for at bedømme, ikke bare på æstetikken men også på materialevalg, håndværk, overfladestruktur, ergonomi og funktionalitet. Efter intensive diskussioner, beslutter man sig. Efter mottoet “ At søge godt design og innovation”, kan kun det bedste design vinde prisen.

Klik her for at få mere information om LoFric Elle

Emne: Lofric Elle, Red Dot Award 2020