Nu er vi på YouTube!

Forfatter Anna Dulén, 15-6-2020

Find mig på:

Når social afstand er afgørende for at vi kan klare udfordringerne vi sammen står overfor, må vi forsøge at finde på nye veje at hjælpe hinanden. Hos os Wellspect, ser vi det som vores vigtigste opgave, fortsat at forsøge at gøre en virkelig forskel for dem, der har besvær med blære og tarm ikke mindst nu, omend på afstand, har vi nu lanceret YouTube kanalen Wellspect Norden.

wellspect-youtube

For den som nyligt er begyndt med Ren Intermitterende Kateterisering (RIK), Transanal Irrigation (TAI) eller står og skal i gang, ved vi at det kan føles lidt hårdt. Det kan være svært at vende sig til en ny rutine, eller vide om man gør det rigtigt.

Men uanset om det handler om at afhjælpe en blinkende advarselslampe på vaskemaskinen eller finde ud af, hvordan man skal udføre RIK, er YouTube det indlysende sted at søge efter instruktioner. Vi vil selvfølgelig være der, for dem, der har brug for vores instruktionsvideoer. 

På vores YouTube kanal Wellspect Norden findes informative instruktionsvideoer for RIK og TAI. Fremover vil  du også finde brugerhistorier, instruktionsvideoer til vores forskellige produkter og tips og tricks.

Besøg vores YouTube kanal