Nu kan du finde os på Facebook

Forfatter Mette Olesen, 23-4-2019

Nu har Wellspect Danmark haft sin egen side på Facebook i en måned. Dermed er endnu en kommunikationsmulighed, for direkte kontakt til virksomhedens Kundeservice, åbnet op for brugerne – udover telefon og mail.

wellspect-danmark-blog-fb

Det er Anna Dulén, ansvarlig for al online kommunikation for Wellspect i Norden, der driver siden, som hun passer med hjælp fra blandt andre Heidi i Kundeservice.

- Det har været utroligt spændende, at se hvordan vores side er blevet modtaget, siger Anna. Indtil nu har vi kun modtaget positiv feedback.

Tanken er at blive mere tilgængelige og synlige på de media, hvor brugerne selv er aktive. Én gang om ugen opdateres siden med seneste blogindlæg, fakta og nyheder om terapi og virksomhedens produkter. Men også praktiske tips, som brugerne kan have gavn af i hverdagen, uanset hvilket produkt de anvender, vil være at finde på siden. Anna Dulén fortsætter:

Vi ønsker at formidle korrekt information om Ren Intermitterende Kateterisering (RIK) og TransAnal Irrigation (TAI), men også at informere om ”alt det andet” der følger med, for at gøre det nemmere efter en skade eller en diagnose. Målet med vores tilstedeværelse på Facebook er, at hjælpe hver bruger til øget livskvalitet og finde rundt i dét, der til tider kan føles som en jungle af information.

Du er velkommen til at kontakte os eller følge os her.

Følg os på Facebook


Vær venligst opmærksom på, at Wellspect HealthCare og virksomhedens repræsentanter på Facebook ikke er sundhedspersonale. Vi henviser derfor sundhedsrelaterede spørgsmål til din ansvarlige kontaktperson i sundhedssektoren.

Indkøb og bestillinger henvises fortsat til order.dk@wellspect.com