Wellspect + International Wheelchair Basketball Federation = Konnichiwa Tokyo!

Forfatter Carina Pilhøj, 08-7-2021

Vi er så glade for at Wellspect nu kan kalde sig Global Partner i International Wheelchair Basketball Federation, IWBF. Vi ser frem til at engagere os endnu mere i de Paraolympiske lege i Tokyo denne sommer.

1246356-IWBF sponsorship blog post 2-HC

Aftalen kommer som en naturlig forlængelse af vores støtte til lokale organisationer som Spinalis, GBG Lions Wheelchair Rugby and GRBK (Gothenburg wheelchair basket) i Sverige. Aftalen erstatter et tidligere 14 år langt partnerskab med Deutcher Rollstuhl-Sportverband (DRS) i Tyskland. Vi håber nu på at kunne øge samarbejdet fra et lokalt til et globalt niveau. Vi ønsker at udvikle dette succesfulde samarbejde, som ikke kun støtter kørestolsbasket, men også vores fælles vision om at forbedre livet for kørestolsbrugere. Som ledende global distributør af innovative løsninger til mennesker med blære og tarm dysfunktioner ved vi, at vores produkter er altafgørende for atleter, som har brug for dem for at være i stand til at leve et aktivt liv.

En fælles vision om at gøre en forskel i samfundet
IWBF President, Ulf Mehrens, udtalte: "Vi er meget glade for nu at kunne sige velkommen til Wellspect som vores IWBF Global Partner. Det er et privilegium at samarbejde med et så kendt firma, som deler vores vision og passion om at gøre en forskel i samfundet. Vi tror på at de vil være en stærk partner i vores mission om at udvikle og udvide kørestolsbasket verden over. Vi er sikre på at partnerskabet vil være succesfuldt for begge parter. Vi ser frem til et givende samarbejde.”

Lidenskab for at reducere uligheder
Svenn Poulsen, Group Vice President, Healthcare, tilføjer: “Vi har en dyb forståelse og respekt for de udfordringer som alle, med behov for vores produkter, står over for. Vi er passionerede i vores arbejde for at reducere uligheder og skabe muligheder for alle vores brugere. Vi er bekendte med graden af den forpligtelse og passion det kræver for at kunne overvinde forhindringer. Vi føler os sikre på, at vores partnerskab med IWBF vil bidrage til at vi kan udføre vores fælles vision og gøre en reel forskel.”

En organisation som giver muligheder for alle
International Wheelchair Basketball Federation (IWBF) er den internationalt styrede organisation, som er ansvarlig for kørestolsbasket. Det er en NGO, hvis formål er at give alle mennesker med et handicap mulighed for at kunne spille kørestolsbasket.

For mere information, besøg www.iwbf.org hold dig opdateret her via vores blog.

 

Emne: sport, EnReelForskel, VejenTilTokyo, WeAreWellspect, IWBF