Wellspect With You: More time for life

Forfatter Carina Pilhøj, 28-10-2021

Når du vælger Wellspect får du meget mere end produkter af høj kvalitet. Wellspect With You er vores skarpe servicetilbud, der giver dig svar og hjælper dig hele vejen. Via Wellspect With You er vi der, når du har brug for os. Vores mål er, at du skal slippe for bekymringer – og bare leve livet.

AID87941_1000 x 667Uanset om du anvender vores produkter eller er i familie med en som gør, kan du hurtigt få hjælp online, over telefon eller ansigt til ansigt. Vi har en bred vifte af service fra personlig hjælp, til oplæring og undervisning.

Vores services inkluderer:

 • KUNDESERVICE
  Praktisk hjælp og motiverende støtte
  Vores Kundeservice tilbyder personlig hjælp og ønsker at hjælpe dig, på den bedst mulige måde. Ingen spørgsmål er for små – eller for store.

 • PERSONLIG SUPPORT
  Support hele vejen
  Vi tilbyder blandt andet et program og skræddersyet materiale. Støtteprogrammet tilbyder en personlig kontakt fra Wellspect, som vil hjælpe dig gennem din terapis opstart, for at sikre at du får mest muligt ud af vores produkter. Den personlige hjælp vil fortsætte til du føler dig sikker og er komfortabel med din situation på egen hånd.

 • GRATIS PRODUKTPRØVER
  Vi har løsningen til dig
  Dine behov og personlige præferencer ændrer sig måske over tid. Vi lancerer regelmæssigt nye innovationer, som du kan teste gratis. På denne måde kan du teste, hvilke produkter, som passer bedst ind i dit liv.

 • PEER SUPPORT
  Erfaring giver dig tryghed
  Engang imellem kommer de bedste råd fra nogen, som har gennemgået det samme, som du gør nu, eller fra en med en dybere viden på området, såsom en specialist. Derfor arrangerer vi oplæring og møder for brugere, som anvender vores produkter, for at give mulighed for at mødes og dele erfaringer. Intet slår informationen du kan få fra nogen, som sidder i samme situation, eller har en dybere forståelse for dine udfordringer.

Vil du vide mere?

Læs mere om vores services her

Har du spørgsmål eller ønsker at komme i kontakt med en fra Wellspect teamet?

Kontakt os

Emne: Wellspect With You, Kundeservice, Peer Support,, Personlig Support, Gratis produktprøver